Hoe u kunt helpen

De Stichting is qua hulpverlening volledig afhankelijk van donaties.

De bestuursleden zijn vrijwilligers; zij krijgen geen enkele vergoeding voor hun geleverde diensten voor de stichting.

Dat betekent, dat iedere gedoneerde euro volledig wordt gebruikt voor het doel waarvoor het geschonken is, namelijk voor de verzorging en opvoeding en bescherming van de weeskinderen in Kakandeh; voor de bouw en exploitatie van het weeshuis voor deze groep kinderen; voor de ondersteuning van de overige volwassen inwoners ter plaatse bij hun opvoedkundige taak (voeding, bescherming, etc.) t.a.v. deze weeskinderen.

 

Er zijn vier manieren waarop u onze stichting zou kunnen steunen:


1: Via een donatie op het volgende bankrekeningnummer

    (óf scan de QR-code óf druk op onderstaande link voor een TIKKIE) :
    NL20 ABNA 0883 8512 02
    t.n.v. Stichting Weeskinderen Sierra Leone
    o.v.v. 'donatie'.


https://tikkie.me/pay/Stichting71/aiHi2SPM7YU5am2dJiGppj

 

2: Via het zogenaamde 'Online Collecteren' voor de stichting; zie de betreffende pagina...

 

3: Via deelname aan de zogenaamde 'Veilingactie via Facebook'; zie de betreffende pagina...  

 

4: Specifieke spullen (bijv. kleding, schoeisel, speelgoed, verzorgingsproducten, schoolspullen, etc.), die wij daar voor de weeskinderen nodig hebben en hier vanuit Nederland willen opsturen, worden gevraagd via publicaties op onze internetpagina én via onze facebookpagina.  U zou -bij voorkeur nadat er via mail en/of Whatsapp contact is geweest- een deel van deze benodigdheden kunnen leveren op het adres (Middeldijk 113 a) van de stichting in Barendrecht. Wij verzamelen en zorgen vervolgens voor de verscheping naar Freetown (Sierra Leone) en voor de distributie ter plaatse.

 

Onze penningmeester zorgt voor volledige transparantie; alle donaties en uitgaven worden gepubliceerd (en extern gecontroleerd) en zijn voor een ieder in te zien. Verder zal via woord en beeld vanuit Sierra Leone worden teruggekoppeld (publicaties via internet en facebook) hoe de hulp specifiek is terechtgekomen, verdeeld en gebruikt.

Namens de weeskinderen in Kakandeh - Sierra Leone bedanken wij allen, die hun hart openstellen voor hulp aan deze kwetsbare jongeren...