Lopende Acties

Er zijn 2 lopende acties, namelijk één op kortere termijn en één grotere, langduriger actie...

1:  In april 2022 willen we graag weer 5 grote tonnen met in totaal ruim 1100 liter aan hulpgoederen laten verschepen naar Sierra Leone. Hierbij kunt u denken aan medicijnen, schoeisel, verzorgingsproducten, schoolspullen, speelgoed, etc.
Het benodigde bedrag is 5 x €150 voor de tonnen en de verscheping hiervan plus circa €750 voor de aanschaf van de op te sturen hulpgoederen.

 

2:  In december 2020 zijn onder de noemer 'Bouw van een (T)Huis' de voorbereidingen gestart voor de bouw van een weeshuis in het plaatsje Kakandeh. Er is ruim 4000 m2 jungle-grond beschikbaar gesteld en het gebouw gaat o.a. uit 12 slaapkamers, een keuken, een kantine, een gemeenschappelijke overblijfruimte, toiletten en wasruimtes bestaan.

Onze stichting zorgt voor de financiële ondersteuning om de grond, de bouwmaterialen en de gereedschappen aan te kunnen schaffen (zo veel mogelijk bij de middenstand in Freetown). De volwassen mannen uit Kakandeh zullen grotendeels zelf de bouw gaan uitvoeren; er is daardoor nauwelijks sprake van kosten door arbeidsloon.

 

Indien u onze actie zou willen steunen, dan kunt u op de pagina Hoe u kunt helpen de benodigde informatie vinden...