Via Facebook is een veilingactie gestart met als doel fondsen te werven voor de bouw van het wees(t)huis; indien u zelf mee wil doen aan deze actie, dan kunt u onderstaande tekst kopiëren en plakken in uw eigen facebookpagina (en dan wel natuurlijk ook nog zelf een foto toevoegen van het te veilen item):

 

Beste Facebook-vrienden,

Ik doe mee aan de VEILINGACTIE VOOR WEESKINDEREN SIERRA LEONE.

Het item op de foto (plaats hier een korte omschrijving van het aangebodene) bied ik gedurende 24 uur ter veiling aan alleen binnen mijn groep van facebook-vrienden. Diegene, die via ‘opmerking plaatsen’ het hoogste bod doet, wint en wordt eigenaar van het aangebodene (en de overdracht regelen we dan onderling).

De koper wordt verzocht het geboden bedrag over te maken op rekeningnummer NL20 ABNA 0883 8512 02 van de Stichting Weeskinderen Sierra Leone onder vermelding van ‘veilingactie’ én op deze zelfde manier zelf iets leuks/origineels ter veiling aan te bieden op de eigen facebookpagina (deze tekst kun je dan natuurlijk kopiëren en plakken); zo wordt deze hulpactie dan gecontinueerd...

De Stichting Weeskinderen Sierra Leone steunt een groep zeer jonge en kwetsbare weeskinderen, die nu nog dakloos leven in de jungle net buiten de hoofdstad Freetown. Ze probeert via deze veilingactie -waarvan de opbrengst volledig besteed zal worden aan dit goede doel- de bouw van een wees(T)huis voor deze kinderen mogelijk te maken. Voor nadere informatie zie www.stichtingweeskinderensierraleone.nl en/of de facebooksite van de stichting.

Doe jij ook mee..? Plaats dan een bod en/of start zelf deze veilingactie op je eigen facebookpagina... <3